Stucen kosten m2

Bent u op zoek naar meer informatie over stucen kosten per m2? De kosten van stucen wordt eigenlijk altijd per m2 gerekend, dit heeft enkele voordelen. De voordelen van stucen kosten per m2 zullen wij hieronder weergeven en geven wij nog enkele tips en weetjes omtrent het stucen kosten per m2, oftewel stucen kosten per vierkante meter.

Stucen kosten per m2 gemiddeld:

Hieronder bespreken we de gemiddelde kosten stucen per m2 per type:

  • Prijs spack spuiten: 9 tot 11 euro per m2
  • Prijs plafond stucen: 14 tot 17 euro per m2
  • Prijs Spachtelputz: 16 tot 18 euro per m2
  • Prijs sausklaar stucwerk: 15 tot 25 euro per m2

Stucen kosten per m2 voordeel:

Wanneer u van plan bent om de stucen kosten per m2 te berekenen dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Het stucen wordt altijd per vierkante meter (per m2) gerekend door een stucadoor. Enkele voordelen zijn:

  • Zo kunt u zelf ook makkelijk berekenen wat het kost
  • Gemakkelijk offertes opvragen als u het oppervlak weet
  • Onderhandelen over de prijs per m2 voor het stucen

Stucen kosten per m2 stuntprijzen:

Vele stucadoors stunten momenteel met prijzen, daarom maakt het nu zo interessant om de stucen kosten per m2 te berekenen en uiteindelijk hiervoor ook te kiezen.

Stucen kosten per m2 BTW tarief verlaagd:

Door de aanpassing van het BTW tarief van 21% naar 6% wordt de kosten van stucen per m2 lager! Daarom maakt het nu juist zo interessant om een stucadoor in te schakelen.

Handig is om de kosten stucen per m2 te vergelijken met elkaar door middel van het opvragen van offertes. Zo kunt u de goedkoopste stucadoor in uw regio uitkiezen!

Stucen kosten per m2 offerte aanvragen:

Vul hieronder uw gegevens om de prijzen te vergelijken van stucadoors in uw regio die stuc kosten per m2 door kunnen geven. U krijgt vrijblijvende offertes toegezonden van 6 stucadoorsbedrijven, dit binnen enkele minuten. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen van stucen vergelijken en de kosten stucadoor in uw regio!

Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijzen van het stucen, dat is logisch. Kom hier dus achter uw kosten stucen per m2 in uw regio.

Wilt u kijken hoeveel uw klus of verbouwing precies kost?
Vul onderstaand formulier in en ontvang een prijs voor uw klus. Gratis en vrijblijvend!